Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně se teda článek nelíbí, karmu Vám nedám. Popisujete Egypt, tam jsou zájezdy levné, dejme tomu. Já byla v hotelu, kde jsme byli jediní Češi a takto velkopansky se tam chovali Němci. Ale Dominikány, na to už každý nemá a pochybuju, že by tam jezdili lidé kvůli tomu, aby si narvali igelitky a odnášeli na pokoj. Na té fotce u večeře sedí lidé slušně oblečení, žádný upocený taťka v tílku. Prostě sbírat body na tom, že se vysmíváte krajanům, mi vadí.

0 0
možnosti
Foto

J46a66n 67H45i22n43k

17. 3. 2017 17:02

Já Vám rozumím, je vidět, že jste tam opravdu byla. Většinou se tak ale chovají Němci a hlavně Rusové. Ti nechávají strašněj bordel po zákuskách a naloží si jich plno, přestože všechny vypadají jako ztuhlá krupičná kaše nakrájená na kousky, a právě tak chutnají. Člověk se pak před cizinci stydí, že jsme taky Slované. Ale místní to rozlišují. Češi nemají nikde problém. Taky si dopřáváme na dovolené na jihu all inclusive, ale jen proto, abychom se nemuseli starat o pití a zmrzlinu pro děti. V Turecku, Tunisu nebo v Egyptě to stojí za to, protože cenový rozdíl je malý a mimo hotel se moc koupit nedá. V Řecku už ale AI brát nebudeme, protože děti vyrostly a posledně ty alkoholické nápoje byly tak strašně mizerné, že se z nich ani nedalo nic pitelného namíchat (opravdu špatný koňak, raki a ouzo) a údajné džusy byly asi z nějakého prášku a čepovaná kola byla hrozná, něco jako je kola se sladidly, co je v Globusu v akci za 6 Kč dvoulitr, zředěná půl na půl odsolenou mořskou vodou. Divná příchuť koňaku se dala přebít pouze pravou Coca-colou koupenou v obchodě. Čistou vodu jsme si museli koupit ve městě a chlastat jsme museli taky mimo v baru. Jen Poláci a Holanďani chlastali v hotelu. Rusové tam nebyli.

Dík za vtipně napsaný článek.

1 0
možnosti

co bych za to all inclusive dal celé roky nic nejím už skoro desítky let protože nemám čas kromě cesty autem, jsem rád když se vyspím 5 hodin, tak chápu lidi co jí až moc když mají šanci

0 0
možnosti

R^ To vypadá, jakoby Vás tam poslali za trest. Dovolená má být odměnou na těle i na duši.

0 0
možnosti

Zuzano, já Vám tedy nerozumím!8-o:-P Konečně naplnění "hrnečku vař", a Vy jenom ďobete, a pijete! Dyť jste si to přejídání zaplatila!;-D No, jsou i momenty, kdy je dobré, když člověk umí jiný jazyk...a nasadí mimikry.

0 0
možnosti
Foto

No, vidíte, zatímco vyhublé čúzy, které se bojí nadechnout, aby nepřibraly, tak otravují vzduch i okolí svou na oko vystavovanou anorexií, pak jiní se nebojí najíst.

Pro vás Micheline své hvezdičky rozhodně nerozdává.

Ještě raději do té švédské divočiny, je tam prý výborný lišejník. ;-)

2 1
možnosti

Co k tomu dodat? Pojeďte se s námi příště uklidnit do "Švédské divočiny na kole po šotolinových cestách!":-):-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS